راهنما و مشاوره برندگان لاتاری
برنده شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا شانس بزرگی است، چرا که این قرعه کشی میان تعداد زیادی از افراد در سراسر جهان برگزار میشود؛ تفاوتی که برندگان لاتاری با سایر برندگان دیگر دارند، این است که به منظور دریافت جایزه خود باید در مدت محدودی یک روند اداری و مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا را پشت سر بگذرانند و فقط در آن صورت است که میتوانند در نهایت به جایزه خود یعنی اخذ اقامت دائم آمریکا یا گرین کارت آمریکا دست یابند.
در واقع برنده شدن در لاتاری فقط نیمی از مسیر مهاجرت به آمریکا است و نیم دیگر آن وابستگی به انجام صحیح مراحل بعد از برنده شدن لاتاری است. برندگان لاتاری باید بدانند که بعد از قبولی در لاتاری آمریکا باید به صورت آگاهانه ودقیق به دنبال انجام کارهای اداری خود برای دریافت ویزای لاتاری باشند و در صورت غلفت امکان از دست رفتن شانس بزرگ آنها وجود دارد. انجام سریع و دقیق مراحل بعد از قبولی لاتاری بدون حضور در جلسات مشاوره لاتاری در یک موسسه معتبر و مجرب ممکن نخواهد بود.
در این مقاله قصد داریم که مراحل بعد از برنده شدن لاتاری را به صورت کامل بیان کرده و توضیح دهیم که تکلیف برندگان لاتاری چیست. توجه کنید که مطالب بیان شده در این مقاله صرفا بیان جنبههایی است که برای عموم برندگان لاتاری کاربرد دارد، هر برنده لاتاری باید ضمن آگاهی از این موضوعات عمومی در مورد راههای ویژه مختص به خود برای گذراندن سریع مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری اطلاعات کافی داشته باشد و بدون مشاوره لاتاری درگیر هزینهها و روندهای اضافی اداری در کشورهای دیگر خواهد شد.
بعد از برنده شدن لاتاری آمریکا
قبل از اینکه بیان شرایط و مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری بپردازیم، لازم است یک نکته مهم را یادآوری کنیم. در هنگام اعلام نتایج لاتاری چنانچه شما یکی از برندگان لاتاری باشید، هیچ پیامک، ایمیل و یا نامهای به منظور اطلاعرسانی دریافت نخواهید کرد. مرکز کنسولی کنتاکی آمریکا یا KCC که مسئول اجرای لاتاری آمریکا است، پس از اعلام نتایج لاتاری برنده شدن هیچکس را به او اعلام نمیکند و اطلاعات تماسی که در هنگام ثبت نام از شخص دریافت میگردد، صرفا برای کامل بودن بانک اطلاعاتی است.
پس حتما لازم است که از زمان اعلام نتایج لاتاری آگاهی داشته باشید و در سریعترین زمان از برنده شدن یا نشدن خود مطلع شوید؛ هر چه سریعتر از قبولی خود در لاتاری مطلع شوید، آمادگی شما برای انجام مراحل بعد از آن زیادتر خواهد بود.
چنانچه در هنگام ثبت نام لاتاری از خدمات موسسات مهاجرتی معتبری همچون حامی مهاجر کمک گرفته باشید، نیازی به نگرانی در مورد پیگیری نتایج لاتاری ندارید، چرا که کارشناسان موسسه حامی مهاجر پس از اعلام نتایج لاتاری در سریعترین زمان ممکن جواب قرعهکشی کسانی را که به وسیله خدمات این موسسه ثبتنام کردهاند، چک میکنند و در هر صورت نتایج را به مشتریهای خود اعلام خواهند کرد؛ در صورتی که از برندگان لاتاری باشید ضمن ارسال پیامک، برای جلوگیری از ضایع شدن حقتان با شما تماس نیز خواهند گرفت.
بعد از برنده شدن در لاتاری یک شماره پرونده یا Case Number به شما اختصاص یافته و از طریق سامانه اعلام نتایج لاتاری به شما اطلاعرسانی خواهد شد. این شماره پرونده بسیار مهم است، چرا که این شماره تکلیف برندگان لاتاری را مشخص کرده و به آنها نشان میدهد که برای دریافت نوبت مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا چه مدت باید در انتظار باشند.
شماره پرونده یا CASE NUMBER لاتاری چیست ؟
شماره پرونده لاتاری یا CASE NUMBER برندگان لاتاری شامل یک رشته 14 کاراکتری از اعداد و حروف است که وضعیت پرونده برندگان لاتاری را مشخص میکند. اجزای سازنده این کد با یک مثال در جدول زیر شرح داده شده است.
اجزای سازنده شماره پرونده یا CASE NUMBER برندگان لاتاری ( به طور مثال کیس نامبر 2022AS00621516 بررسی شده است) |
||
چهار عدد شروع کننده کد |
2022 |
نشاندهنده برنامه لاتاری است که متقاضی در آن برنده شده است. همچنین برای برنده لاتاری دارنده این کد مشخص میکند که تا سیام سپتامبر 2022 برای تکمیل پرونده خود و ورود به آمریکا فرصت دارد. |
دو حرف موجود در میان کد |
AS |
نشاندهنده ناحیه جغرافیایی محل تولد برندگان لاتاری است. AS به معنای آسیا، AF به معنای آفریقا، EU به معنای اروپا، NA به معنای آمریکای شمالی، OC به معنای اقیانوسیه و SA به معنای آمریکای جنوبی و کشورهای حوزه کاراییب است. |
عدد هشت رقمی پایانی کد |
00621516 |
مهمترین اعداد در کیس نامبر برندگان لاتاری هستند و نمایانگر این است که کیس مورد نظر چندمین درخواستی است که به صورت تصادفی توسط کامپیوتر انتخاب شده است (در مثال ذکر شده این پرونده 621516 امین، مورد انتخاب شده میباشد). تمامی کیسها پشت سر هم هستند و هر چه این شماره هشت رقمی پایینتر باشد، بهتر است و وقت مصاحبه برنده لاتاری زودتر تعیین میشود. |
برندگان لاتاری بعد از دریافت شماره پرونده خود، باید با توجه به ارقام پایانی آن، ویزا بولتنهایی را که بر روی سایت وزارت خارجه آمریکا منتشر میشود، پیگیری نمایند و از زمان به جریان افتادن پرونده لاتاری خود یا اصطلاحا کارنت شدن کیس نامبر خود مطلع شوند. در واقع مدت زمان کارنت شدن کیس نامبر یک پرونده لاتاری وابسته به اعداد پایانی شماره پرونده اوست و هر چه این اعداد پایینتر باشند، به جریان افتادن پرونده برندگان لاتاری سریعتر اتفاق میافتد. یک برنده لاتاری پس از کارنت شدن کیس نامبر خود، میتواند وارد مراحل اداری دریافت ویزای لاتاری شود.
مراحل بعد از قبولی لاتاری آمریکا
پس از آنکه پرونده یک برنده لاتاری به جریان افتاد، باید مراحل اداری مربوط به دریافت ویزای لاتاری را شروع کند. شروع این مراحل با تعیین نوبت سفارت آمریکا به منظور انجام مصاحبه لاتاری آغاز میشود. برندگان لاتاری باید بدانند که زمان مصاحبه لاتاری و سفارتی که قرار است مصاحبه در آن انجام شود، توسط کنسول کنتاکی آمریکا (KCC) تعیین میشود و تعیین آنها به دلخواه برنده لاتاری نیست. از آنجا که ایالت متحده آمریکا در ایران سفارت و مرکز کنسولی ندارد؛ مکانی که از طرف KCC برای مصاحبه لاتاری ایرانیان تعیین میشود، یکی از سه سفارت آمریکا در شهرهای آنکارای ترکیه، ایروان ارمنستان و ابوظبی امارات است. به صورت کلی برنده لاتاری میتواند سفارت مورد نظر خود را پیشنهاد نماید، اما تضمینی وجود ندارد که دقیقا همان سفارت برای انجام مصاحبه لاتاری تعیین شود. امکان عقب انداختن زمان مصاحبه هم وجود دارد، اما پیشنهاد میشود این کار تا حد امکان انجام نشود، چرا که شامل طولانی شدن پروسه دریافت ویزای لاتاری و اضافه شدن روندهای اداری بیشتر خواهد شد.
مرحله اول ، تکمیل فرم DS-260 برندگان لاتاری
پس از تعیین محل سفارت و زمان مصاحبه لاتاری، اولین گام تکمیل فرم DS-260 است. مسالهای که برندگان لاتاری باید به آن توجه کنند این است که فرم DS-260 یک فرم حقوقی است و صرفا داشتن تسلط بر زبان انگلیسی برای تکمیل کردن آن کافی نیست. چنانچه اشتباهی در پاسخهای وارد شده شما در این فرم باشد، ممکن است وارد روندهای اضافی اداری شوید و یا هزینههای بیشتری به شما تحمیل شود، در برخی موارد حتی امکان از دست رفتن شانس برنده لاتاری نیز وجود دارد. بنابراین توصیه میکنیم در هنگام تکمیل فرم DS-260 از جلسات مشاوره لاتاری موسسات معتبر مهاجرتی کمک بگیرید و در صورت نداشتن تجربه، خودتان شخصا این فرم را تکمیل نکنید. شما میتوانید در این فرم سفارت تعیین شده برای مصاحبه لاتاری را تایید کرده و یا تغییر دهید.
مرحله دوم، انجام معاینات پزشکی لاتاری یا مرحله مدیکال لاتاری
برندگان لاتاری چند روز قبل از آنکه برای مصاحبه ویزای لاتاری به سفارت آمریکا بروند، باید به پزشک معتمد سفارت آمریکا مراجعه کرده و مرحله مدیکال لاتاری یا همان معاینات پزشکی لاتاری را پشت سر بگذارنند. گفتنی است که پزشک معتمد مورد مراجعه باید در همان کشوری باشد که قرار است برای مصاحبه به سفارت آمریکای آن مراجعه کنید، به طور مثال اگر قرار است در سفارت آمریکا واقع در شهر ایروان مصاحبه شوید، باید به پزشک معتمدی در کشور ارمنستان مراجعه نمایید.
در مدیکال لاتاری ، واکسنهای شما چک میشود، در صورتی که واکسنی را تزریق نکرده باشید همانجا به شما تزریق میشود؛ اما پیشنهاد میشود که برندگان لاتاری برای صرفهجویی در هزینهها حتما واکسنهای خود را در ایران کامل کنند، برندگان لاتاری میتوانند به منظور تکمیل واکسنهای خود به مراکز هلال احمر یا انستیتو پاستور مراجعه نمایند و پس از واکسیناسیون به آنها یک گواهی انگلیسی ارائه میگردد.
در معاینات پزشکی لاتاری علاوه بر چک کردن واکسنها تعدادی آزمایش پزشکی نیز از شما گرفته میشود. هدف از انجام این آزمایشها تشخیص بیماریهای خطرناک مسری است که برای امنیت ملی کشور آمریکا مشکلساز هستند. بنابراین برندگان لاتاری نباید نگران بیماریها و معلولیتهای خاص خود باشند چرا که بیشتر نواقص و بیماریها در مدیکال لاتاری نرمال در نظر گرفته میشوند و مشکلی برای دریافت ویزای لاتاری ایجاد نمیکنند. گفتنی است که در میان این آزمایشها، تست اعتیاد نیز از برندگان لاتاری گرفته میشود.
مرحله سوم، مصاحبه برندگان لاتاری در سفارت آمریکا
همانطور که در قسمتهای قبلی اشاره کردیم انتخاب محل سفارت آمریکا به انتخاب برنده لاتاری نیست. برندگان لاتاری فقط میتوانند به سفارت دلخواه خود اظهار تمایل کنند، اما در نهایت KCC با توجه به ترافیک کاری سفارتها، تصمیم نهایی را میگیرد و تعیین میکند که برنده لاتاری برای مصاحبه باید به کدام سفارت برود. بنابراین برندگان لاتاری نباید برای یک سفارت خاص برنامهریزی کنند و باید آمادگی مواجهه با هر اتفاق و رفتاری را داشته باشند و تمام مدارک مورد نیاز را با خود به همراه داشته باشند.
از بابت مصاحبه لاتاری هم نباید نگرانی خاصی داشته باشید، در سفارتهایی که برای ایرانیان تعیین شده است، میتوانید با زبان ترجیحی خود مصاحبه را انجام دهید. افسرهای کنسولی این سفارتها معمولا به زبان فارسی مسلط هستند و در صورتی که افسر شما به زبان فارسی آشنا نبود، میتوانید برای انجام مصاحبه درخواست مترجم کنید. توجه کنید که حتما باید همراهانی را که نام آنها را در فرم DS-260 وارد کردهاید، به همراه خود به سفارت ببرید؛ حتی اگر کودک بسیار خردسال و یک ماهه نیز دارید، حضور او به همراه شما الزامی است. در طی مصاحبه لاتاری، از همراهانی که قرار است با خود به آمریکا ببرید نیز سوالاتی خواهد شد، اما سوالات اصلی از برنده لاتاری پرسیده میشود. مصاحبه لاتاری مدت زیادی طول نمیکشد و به احتمال زیاد در طی مدت 5 الی 10 دقیقه تمام سوالات پرسیده خواهد شد.
مدارک مورد نیاز مصاحبه لاتاری
برندگان لاتاری هنگام مراجعه برای مصاحبه لاتاری حتما باید مدارک هویتی و تحصیلی ترجمه شده خود را به همراه داشته باشند. مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت پایان خدمت (برای آقایان) است و حداقل مدرک تحصیلی که با خود به همراه دارید باید دیپلم باشد. در مصاحبه لاتاری زیاد بر روی شغل شما حساسیت ندارند، فقط اگر قبلا در شغلهای دولتی فعالیت داشتهاید، امکان دارد ویزای لاتاری شما حدود 2 ماه دیرتر صادر شود.توصیه میشود که در هنگام مراجعه به سفارت آمریکا گوشی موبایل خود را به همراه نبرید، چرا که به شما اجازه داده نمیشود تلفن همراه خود را به داخل سفارت ببرید و همچنین در بیشتر سفارتهای آمریکا محلی برای به امانت گذاشتن گوشی تلفن همراه وجود ندارد؛ بنابراین همراه داشتن تلفن همراه شما را به دردسر خواهد انداخت. در ضمن نامه تعیین وقت برای مصاحبه لاتاری را حتما همراه خود ببرید و آن را فراموش نکنید، در غیر اینصورت از ورود شما به سفارت جلوگیری خواهد شد.
گفتنی است که مدارک عنوان شده در بالا، مدارک عمومی است که برای همه برندگان لاتاری یکسان است، حال آنکه هر شخص با توجه به وضعیت شخصی خود شاید احتیاج به مدارک دیگری نیز داشته باشد. در صورتی که مدارک کافی را به همراه نداشته باشید یا فرم DS-260 را درست تکمیل نکرده باشید، دچار مشکل خواهید شد، این مشکلات برای ایرانیان که مجبور هستند در یک کشور غریب مصاحبه لاتاری را انجام دهند، بسیار برجستهتر نیز خواهد بود. به طور مثال در صورتی که اطلاعات وارد شده شما در فرم DS-260 دارای اشتباهاتی باشد، افسر کنسولی فرم شما را به حالت قابل ویرایش تغییر وضعیت میدهد و به شما یک ساعت مهلت میدهد که آن را ویرایش کنید، از آنجا که شما به عنوان یک ایرانی در یک کشور دیگر هستید و موبایلتان را نیز به همراه ندارید، انجام همین کار ساده در مهلت مقرر بسیار سخت و دشوار خواهد شد. بنابراین مجددا توصیه میکنیم قبل از مصاحبه لاتاری، در جلسات مشاوره لاتاری یک موسسه معتبر مهاجرتی شرکت نمایید و از تجربه و تخصص کارشناسان این موسسات بهره بگیرید.
هزینه برندگان لاتاری آمریکا
ارقامی که برای هزینه برندگان لاتاری اعلام می شود برای زمانی است که این مقاله تهیه شده و ممکن است زمانی که شما این مقاله را می خوانید، نرخ ها تغییراتی داشته باشد. به طور کلی هزینه های برندگان لاتاری به دو دسته هزینه های ثابت اداری و هزینه های متغیر تقسیمبندی میشود.
هزینه اداری برندگان لاتاری
یک برنده لاتاری به ازای خود و هر نفر از اعضای خانواده که با او همراه میشوند باید هزینه ثابتی را به منظور مصاحبه سفارت بپردازد. هزینه مصاحبه سفارت باید به صورت نقد در پاکت گذاشته شود و در سفارت آمریکا تحویل مسئول مربوطه شود، برندگان لاتاری حتما به یاد داشته باشند که هنگام تحویل پول رسید دریافت نمایند. پیشنهاد میشود برای هزینه هر یک از اعضای خانواده پاکتی جداگانه آماده کنید و تمام هزینهها را داخل یک پاکت قرار ندهید.
یکی دیگر از هزینه های برندگان لاتاری هزینه معاینات پزشکی لاتاری یا اصطلاحا هزینه مدیکال لاتاری است که به منظور انجام معاینات و آزمایشات پزشکی لاتاری باید پرداخت شود. هزینه مدیکال لاتاری در همه کشورها یکسان نیست و میتواند متفاوت باشد؛ همچنین در صورتی که واکسنهای شما ناقص باشد، در ازای واکسیناسیون از شما هزینه اضافهتر دریافت خواهد شد. در جدول زیر تمام هزینه های اداری و ثابت برندگان لاتاری بیان شده است.
هزینه برندگان لاتاری آمریکا |
|
هزینه مصاحبه لاتاری (به ازای هر نفر) |
هزینه مدیکال لاتاری (به صورت میانگین) |
330 دلار آمریکا |
270 تا 500 دلار آمریکا |
هزینه های متغیر برندگان لاتاری
همانطور که بیان شد، ایرانیان برنده لاتاری باید برای مصاحبه به یکی از سفارتهای آمریکا در کشورهایی همچون ترکیه، ارمنستان و یا امارات مراجعه کنند. از آنجا که انتخاب سفارت محل مصاحبه به دلخواه برندگان لاتاری نیست، یک برنده لاتاری باید هزینه مناسبی را برای سفر به یک کشور خارجی دیگر در نظر بگیرد.
برندگان لاتاری برای مصاحبه لاتاری در بهترین شرایط حداقل به 5 روز اقامت در خاک کشور دیگر نیاز دارند و حتی ممکن است بسته به زمان مصاحبه این حضور تا 15 الی 20 روز هم به طول بیانجامد. البته راهکارهایی برای کم کردن این زمان ها وجود دارد که برای هر نفر به صورت اختصاصی است و راهکارهای عمومی برای این مورد وجود ندارد. در صورت دریافت ویزای لاتاری نیز هزینه سفر تا آمریکا و ورود به خاک آمریکا باید در نظر گرفته شود.
پیشنهاد میشود به منظور کم کردن هزینه های برنده شدن در لاتاری حتما از خدمات مشاوره لاتاری استفاده کنید و از تورهای مسافرتی خوب به منظور سفر استفاده کنید. حامی مهاجر یک موسسه مهاجرتی معتبر و باسابقه است که میتواند شما را در خصوص سفر به کشورهای دیگر برای مصاحبه لاتاری کمک کند و توانایی این را دارد که با کمترین هزینه ممکن شرایط سفر و اقامت برندگان لاتاری در کشورهای دارای سفارت آمریکا را فراهم آورد. در صورت نیاز به تورهای ارزان برای مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا، میتوانید با شماره 02148406 تماس بگیرید.
مشکلات برندگان لاتاری
همانطور که پیش تر گفتیم برنده شدن در لاتاری به معنای ورود به آمریکا نیست و باید مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری نیز گذرانده شود. گذراندن این مراحل میتواند مشکلاتی را برای برندگان لاتاری ایجاد کند، گاهی اوقات مشکلات برندگان لاتاری به حدی زیاد میشود که شانس بزرگ برنده شدن در لاتاری گرین کارت آمریکا را از آنها میگیرد و در برخی اوقات مشکلات به قدری حاد میشود که متقاضی برای همیشه فرصت از ورود به خاک آمریکا منع شده و اجازه دریافت ویزای آمریکا را نخواهد داشت. در ادامه به بیان برخی از مهمترین مشکلات برندگان لاتاری خواهیم پرداخت.
اشتباه در تکمیل فرم DS-260
همانطور که در بخشهای قبلی به آن اشاره کردیم، فرم DS-260 یک فرم حقوقی است. این فرم از بخشهای گوناگونی تشکیل شده است، هرگونه اشتباه در تکمیل این فرم میتواند موجب تحمیل کارهای اضافی و هزینههای جدید شود. یک قسمت بسیار حساس این فرم Security and Background است که به سوالات امنیتی و حفاظتی اختصاص دارد. جوابهای اشتباه به سوالات این قسمت خطر از دست دادن شانس لاتاری را به دنبال خواهد داشت و در برخی مواقع حتی ممکن است برای همیشه از ورود شما به خاک آمریکا جلوگیری شود.
مشکل حکم ترامپ و تکلیف برندگان لاتاری
متاسفانه در سالهای اخیر شاهد آن بودیم که برای برندگان لاتاری ایران و چند کشور دیگر موانع و چالشهای برای صدور ویزای لاتاری ایجاد شد. یکی از آنها حکم سابق ترامپ و ویزا نکردن برندگان لاتاری بود .رئیس جمهور سابق آمریکا ترامپ، در طول دوره ریاست جمهوری خود حکمی مبنی بر عدم صدور ویزا برای ایرانیان صادر کرد که این حکم هرگونه صدور هرگونه ویزای آمریکا به جز ویزای تحصیلی برای ایرانیان ممنوع شد. البته در همان سالها نیز برخی از برندگان لاتاری توانستند با استفاده از مشاوره لاتاری از طریق روشهای ابتکاری خاصی همچون دریافت ویزای تحصیلی آمریکا و بونافاید وارد خاک آمریکا شوند و از امتیاز برنده شدن در لاتاری استفاده نمایند.
خوشبختانه پس از رفتن ترامپ ، رییس جمهور جدید آمریکا جو بایدن ابلاغ ریاست جمهوری 9645 ترامپ را به صورت کامل لغو کرد و تکلیف برندگان جدید لاتاری مشخص است و دیگر نباید نگران فرمان بن ترامپ باشند. موانعی که ترامپ بر سر راه برندگان لاتاری ایجاد کرده بود، رفع شده است.
بیماری کرونا و تکلیف برندگان لاتاری
یکی دیگر از مشکلات برندگان لاتاری بیماری همه گیر کروناست که تمام سیستمهای اداری و اجتماعی جهان را دچار مشکل کرده است. با موج همه گیری کرونا و درگیری شدید کشورها با این بیماری، در سال قبل شاهد آن بودیم که تمام سفارتهای آمریکا تعطیل شدند، بنابراین کسانی که نوبت مصاحبه لاتاری داشتند، موفق به مصاحبه نشدند و حتی بعد از بازگشایی سفارتها با توجه به حجم تقاضاها مشکلات زیادی برای برخی برندگان لاتاری به وجود آمد. به یاد داشته باشید که پرونده برندگان برنامه لاتاری تا مدت محدودی باز میماند و پس از فرا رسیدن سال مالی یک برنامه لاتاری، پرونده آن لاتاری برای همیشه بسته خواهد شد و برندگانی که تا آن زمان نتوانستهاند ویزا گرفته و وارد خاک آمریکا شوند، شانس خود را از دست خواهند داد.
در حال حاضر کرونا و مشکلهای سفر و مهاجرت که در پی آن به وجود آمده است، یکی از اصلیترین مشکلات برندگان لاتاری سال قبل در کل جهان است. البته با توجه به کشف واکسن کرونا و شروع واکسینه کردن در اکثر کشورهای جهان، امید است که تا اعلام نتایج لاتاری جدید، این مانع نیز از سر راه برندگان لاتاری کنار برود.
سایر مشکلات برندگان لاتاری
از جمله مشکلات دیگری که برای یک برنده لاتاری مطرح است، هزینه برندگان لاتاری است. شما به عنوان یک برنده لاتاری باید بدانید که هیچ خدمت و امکانات مالی برای یک برنده لاتاری در نظر گرفته نشده است و تنها چیزی که با برنده شدن در لاتاری نصیب شما میشود، یک ویزای مهاجرتی است که پس از ورود به خاک آمریکا میتوانید به وسیله آن اقامت دائم یا گرین کارت کشور آمریکا را دریافت نمایید. بنابراین شما باید هزینه تمام مراحل بعد از برنده شدن در لاتاری ، سفر به آمریکا و زندگی در آمریکا را خود بپردازید. بنابراین استفاده از شانس برنده شدن در لاتاری، احتیاج به هزینه دارد و این موضوع برای کسانی که از لحاظ مالی ضعیف هستند، مشکل ایجاد میکند.
لزوم انجام مشاوره لاتاری و مزایای آن
با توجه به مطالبی که گفتیم، انجام مشاوره لاتاری کاری ضروری است. برخی افراد با توجه به تسلطی که بر زبان انگلیسی دارند، ترجیح میدهند که خود را درگیر هزینه های مشاوره لاتاری نکنند و به صورت شخصی روند اداری بعد از قبولی در لاتاری را دنبال کنند، اما تجربه نشان داده است که انجام دادن این مراحل، تخصصی بیشتر از تسلط بر زبان انگلیسی نیاز دارد. انجام صحیح و بی دغدغه مراحل بعد از قبولی در لاتاری به تجربه و دانش حقوقی کارشناسان معتبر و مجرب نیار دارد.
سفارت های آمریکا به برندگان لاتاری فقط یک بار وقت مصاحبه میدهند و اگر در همان وقت همه مدارک و شرایط ویزای لاتاری کامل باشد، ویزای لاتاری بدون هیچ مشکلی صادر خواهد شد. اگر این مدارک کامل نباشد، برنده لاتاری مجبور به پیکاپ خواهد شد یا در حالت دیگر مجبور به اضافه کردن طول سفر یا سفر مجدد میشود که انجام هر کدام از این راهحلها ممکن است از یک تا چند ده میلیون هزینه به دنبال داشته باشد.
بنابراین انجام مشاوره لاتاری علاوه بر اینکه موجب صرفهجویی در وقت خواهد شد، میتواند موجب کم شدن هزینهها نیز بشود و این مزیت مالی میتواند به قدری باشد که حتی هزینه مشاوره را نیز مورد پوشش قرار دهد. دریافت مشاوره صحیح، فقط در مرحله مدیکال لاتاری میتواند برای شما 200 دلار صرفه جویی در هزینهها را به دنبال داشته باشد. برندگان لاتاری در صورت اشتباه در روند اداری ممکن است وارد پروسه AP شوند که همین میتواند سبب هزینه مدیکال و سفر مجدد برای برنده لاتاری باشد و به ازای هر نفر حداقل 3 میلیون تومان هزینه اضافی به دنبال داشته باشد.
سوالات متداول برندگان لاتاری آمریکا
در این قسمت سعی شده است برخی از سوالات بسیار متداول برندگان لاتاری پاسخ داده شود. چنانچه سوال دیگری در این رابطه دارید، میتوانید در قسمت نظرات این مقاله بپرسید.
اگر لاتاری برنده شویم چه میشود؟
جواب: در صورت برنده شدن در لاتاری، برحسب شماره پرونده یا کیس نامبر برای شما وقت مصاحبه لاتاری در سفارت آمریکا تعیین میگردد. شما باید ضمن انجام مراحل بعد از قبولی در لاتاری در این مصاحبه شرکت کنید، در صورتی که در مصاحبه لاتاری قبول شوید، برای شما ویزای تنوع نژاد (لاتاری) صادر میشود و میتوانید پس از ورود به خاک آمریکا، اقامت دائم این کشور یا همان گرین کارت آمریکا را دریافت نمایید.
چه خدماتی به برندگان لاتاری ارائه میشود؟
جواب : برندگان لاتاری باید حتما به این نکته توجه داشته باشند، که برنده شدن آنها در لاتاری به معنای آن است که میتوانند بدون داشتن شرایط خاص (مانند داشتن مدارج عالی تحصیلی و مهارتهای فوقالعاده کاری) ویزای تنوع نژادی آمریکا (لاتاری) را اخذ نموده و پس از ورود به آمریکا اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. بنابراین به جز این امتیاز هیچ خدمات دیگری به برندگان لاتاری ارائه نمیشود. برنده لاتاری باید برای استفاده از شانس طلایی خود، تمام هزینههای اداری دریافت ویزای لاتاری را پرداخت نماید و به آمریکا سفر نماید.
مراحل بعد از برنده شدن لاتاری چیست؟
جواب: ابتدا باید منتظر تعیین وقت سفارت آمریکا به منظور مصاحبه ویزای لاتاری باشید. سپس باید قبل از مراجعه به سفارت اقدام به تکمیل فرمهای مربوطه همچون DS-260 کنید و مرحله مدیکال لاتاری را نیز انجام دهید. توضیح کامل مراحل بعد از برنده شدن لاتاری را میتوانید در متن همین مقاله بخوانید.
شرایط برنده شدن لاتاری چیست؟
جواب : برای برنده شدن در لاتاری آمریکا فقط به ثبت نام در لاتاری و شانس نیاز دارید. البته محل تولد شما باید در کشورهای مجاز در ثبت نام لاتاری باشد که ایران نیز در لیست این کشورها وجود دارد، یک شرط دیگر نیز داشتن حداقل مدرک دیپلم است.
شرایط زندگی بعد از برنده شدن در لاتاری چگونه است ؟
جواب : در صورتی که بتوانید پس از برنده شدن در لاتاری مراحل اداری دریافت ویزای لاتاری را به اتمام برسانید و وارد خاک آمریکا شوید، به شما اقامت دائم آمریکا یا گرین کارت آمریکا اعطا میشود. بعد از آن زندگی در آمریکا برای شما همانند یک شهروند عادی آمریکا مجاز است و میتوانید در آمریکا خانه اجاره کنید و به کار و تحصیل بپردازید.
مصاحبه لاتاری به چه صورت است؟
جواب : مصاحبه ویزای لاتاری فقط یکبار انجام میشود و در آن سوالاتی پرسیده میشود که صلاحیت شما برای ورود به آمریکا تشخیص داده شود. شما باید قبل مراجعه به مصاحبه با آگاهی وارد آن شوید و از ارائه جوابهایی که میتواند مورد دردسر شود، خودداری نمایید. با توجه به اینکه شرایط هر شخص با دیگر متفاوت است، حتما قبل از مراجعه به سفارت، در جلسه مشاوره لاتاری موسسات معتبر مهاجرتی شرکت کنید. پس از ورود به سفارت و پرداخت هزینه مصاحبه، ابتدا انگشت نگاری میشوید و پس از ادای سوگند به منظور صداقت در گفتار، مصاحبه شروع خواهد شد.
مصاحبه لاتاری به چه زبانی انجام میشود ؟
جواب : در سفارتهایی که برای ایرانیان تعیین میگردد (ایروان، آنکارا و ابوظبی) ، امکان مصاحبه با زبان فارسی نیز وجود دارد و انتخاب این موضوع بر عهده متقاضی است.
هزینه های بعد از قبولی لاتاری چقدر است؟
جواب : یک برنده لاتاری باید به ازای هر نفر 330 دلار هزینه مصاحبه ویزای لاتاری پرداخت نماید و هزینه تستهای پزشکی نیز از 220 تا 500 دلار است. برای آشنایی با تمام هزینه های بعد از قبولی لاتاری میتوانید متن همین مقاله را بخوانید.
بهترین سفارت برای مصاحبه لاتاری کدام است؟
جواب : سفارتهای گوناگون آمریکا میتوانند سیاستهای مختلفی برای مصاحبه لاتاری و صدور ویزای لاتاری داشته باشند. برندگان لاتاری نمیتوانند سفارت مورد نظرشان را انتخاب کنند و باید برای مراجعه به هر سفارتی آماده باشند؛ در سفارتهای آمریکا اجازه ورود گوشی همراه داده نمیشود، تنها سفارتی که در آن محلی برای امانت گذاشتن گوشی وجود دارد، سفارت آمریکا در شهر ایروان ارمنستان است.
تکلیف برندگان لاتاری در برابر فرمان ترامپ چیست ؟
جواب : فرمان ترامپ درباره ممنوعیت صدور ویزا برای ایرانیان، توسط رییس جمهور جدید آمریکا لغو شده است و برندگان جدید لاتاری مشکلی از بابت فرمان سابق ترامپ نخواهند داشت.
مهمترین دلایل رد شدن پرونده های لاتاری چیست ؟
جواب : مهمترین دلایل رد شدن پرونده های لاتاری، اشتباه در تکمیل فرم اولیه ثبت نام لاتاری و اظهارات دروغ در مورد مدرک تحصیلی، کشور تولد و وضعیت تاهل و فرزندان است. باید بدانید اگر آخرین مدرک تحصیلی شما زیر دیپلم یا دیپلم بزرگسالان است و یا کمتر از دوازده سال تحصیل کرده و یا فقط دیپلم فنی حرفه ای داشته باشید، در مصاحبه لاتاری رد خواهید شد.
برندگان لاتاری میتوانند خانواده خود را به همراه ببرند ؟
جواب : بله. یک برنده لاتاری میتواند همسر و فرزندان زیر 21 سال را به همراه خود به آمریکا ببرد.